Halvor Pritzlaff Njerve

Videoprodusent/visuell kommunikasjonsrådgiver Bymiljøetaten i Oslo kommune  

Halvor har en bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda, og har studert videoproduksjon og foto i Dublin på Griffith College. Hen er fra Oslo, bor i Oslo og jobber for Oslo. Gift og 27 år.

Halvor har jobbet som videojournalist i Dagbladet TV og Aftenposten TV. Han har vært på oppdrag i USA under valgkampen med både Clinton og Trump, Panama Papers i Moskva, London, Guernsey og Luxembourg til Norge med alt fra timevis med direktesendt web-TV i Arendalsuka i sør til Amagasinet om flyktninger i Kirkenes i nord.

Etter å ha vært videoprodusent i Forbrukerrådet med både små og store nasjonale- og internasjonale kampanjer har Halvor nå i litt over to år jobbet i Bymiljøetaten i Oslo kommune som videoprodusent/visuell kommunikasjonsrådgiver.

Han hadde sin første betalte fotojobb i 2008, og har levert video for merkevarer som NRK, VG, diverse Amedia-aviser, Orkla foods, Norges Skiforbund, UKM, Norsk Journalistlag, Høgskulen i Volda og flere andre.

På tross av å ikke ha bikka 30 ennå, har han over 12 års erfaring med visuell kommunikasjon, for både det offentlige og det private.

Ellers er han veldig glad i friluftsliv, så det skal ikke mye til for å se han i marka eller på fjellet enten til fots, på ski, padlende i kano eller packraft eller på sykkel. Sekken har gjerne en fiskestang eller to, primus og hengekøye. Selvsagt kameraet lett tilgjengelig også, det kan jo bli en fin Instagram-post som inspirasjon til Oslos befolkning neste helg!