Halvor Pritzlaff Njerve

Videoprodusent/visuell kommunikasjonsrådgiver Bymiljøetaten i Oslo kommune  

Halvor har en bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda, og har studert videoproduksjon og foto i Dublin på Griffith College. Hen er fra Oslo, bor i Oslo og jobber for Oslo. Gift og 27 år.

Halvor er kommunikasjonsrådgiver, videoprodusent og Instagram-ansvarlig i Bymiljøetaten i Oslo kommune og har i mange år arbeidet med video og visuelt innhold på sosiale medier.

Han har en bachelor i TV-journalistikk fra Høgskulen i Volda, og har studert dokumentarfilmproduksjon og foto i Dublin på Griffith College.

Han har bred erfaring med historiefortelling og visuell fremstilling fra redaksjonelle medier som Aftenposten og Dagbladet, kommunikasjonsbransjen både i privat- og offentlig sektor, og er lidenskapelig opptatt av at merkevarer skal bli bedre på å lage videoer som fungerer i sosiale medier.

Ellers er han veldig glad i friluftsliv, så det skal ikke mye til for å se han i marka eller på fjellet enten til fots, på ski, padlende i kano eller packraft eller på sykkel. Sekken har gjerne en fiskestang eller to, primus og hengekøye. Selvsagt kameraet lett tilgjengelig også, det kan jo bli en fin Instagram-post som inspirasjon til Oslos befolkning neste helg!