Hallfridur Johannsdottir | LinkedIn ekspert

Hallfridur Johannsdottir

Fagansvarlig – SOME/ LinkedIn Content Marketing Norge

Hallfríður Jóhannsdóttir, eller Hadda som vi sier i Norge, er opprinnelig fra Island og har en teknologisk utdannelse fra Universitetet i Reykjavik. Hun er sertifisert digital markedsfører fra Digital Marketing Institute, har Facebook Blueprint Professional Media Buyer Certification og har gjennomgått Content Marketing Norge sine sertifiseringer i Social Media Manager og Content Marketing Manager.

Hun har tidligere jobbet i NITO som nettredaktør og ansvarlig for sosiale medier med fokus på markedsføring og profilering på Linkedin. I tillegg er hun hentet inn til en rekke byråer som digital strateg og spesialist på sosiale medier.

Hadda er i dag en av de fremste i Norden på hvordan man som bedrift / leder skal kunne utnytte LinkedIn på en mest mulig strategisk og effektiv måte. Hadda fungerer i dag ofte som en digital mentor for ulike ledere i næringslivet og er blitt en attraktiv og engasjerende foredragsholder og ikke minst kursleder

Hun har vært en del av Social Media Examiner sitt team av frivillige for Social Media Marketing World som er verdens største konferanse innenfor denne bransjen med over 4000 deltakere. Fra 2016 har hun hatt ulike roller på konferansen der hun har for eksempel ledet konferansekontoret med hovedfokus på koordinering av alt rundt konferansens 200+ forelesere. De siste to årene har hun vært en del av og ledet konferansens Connection Crew, et team på 20 personer som er håndplukket for sin breddekunnskap innenfor feltet, kjennskap til konferansen og foredragsholdere og sin styrke til å hjelpe andre med å bygge nettverk og relasjoner.

Hadda er i dag tilknyttet Pipar\TBWA – The Disruption® Company, som er en del av verdens fremste byrå innen Digital Disruption.