Om Social Media Manager

Social Media Manager arrangeres av Content Marketing Norge.

Content Marketing Norge er en kunnskaps- og kompetansearena innen;

  • Content Marketing / Innholdsmarkedsføring
  • Native Advertising (Effektiv distribusjon av innhold)
  • Influencer Marketing
  • Inbound Marketing
  • Digital & Social Media Marketing

Har du innspill til forbedringer, ønsker å bidra som foredragsholder, kursleder, samarbeidspartner eller tipse oss om andre ting, er det bare å ta kontakt med oss på [email protected]

Målet med Content Marketing Norge

Gjennom digitale og fysiske møteplasser skal vi gi bedrifter og personer muligheten for å øke sin kompetanse og innsikt om Content Marketing, Native Advertising, Influencer Marketing og Inbound Marketing i Norge. Vi skal også bidra til å skape økt oversikt og fokus på aktørene som jobber for å utvikle fagområdene i Norge.

Content Marketing Norge tilbyr:

Epic Content Marketing

Dette er den årlige konferansen innenfor Content Marketing og verdiskapende kommunikasjon i Norge, hvor deltakerne kan hente innsikt og inspirasjon innenfor faget samt bygge nettverk.

Content Marketing Manager

Norges eneste sertifiseringskurs innen Content Marketing i Norge. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden.

Social Media Manager

Norges eneste sertifiseringskurs innenfor sosiale medier i Norge. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norge.

Influencer Marketing

Årlig arrangement med fokus på hvordan jobbe med opinionsledere og hvordan ledere kan bygge seg eller sin bedrift opp som en Thought leader / Kategori leder innenfor sin bransje.

Content Insight

Vi deler faglig innsikt gjennom artikler og inviterer ulike bransjefolk til å dele av sin kompetanse og innsikt om Content Marketing.

Native Advertising Dagen

Årlig arrangement med fokus på Native Advertising.